Solvalla tar över restaurangerna i egen regi vid årsskiftet och firar det med ett svårslaget erbjudande som ger dubbel glädje under årets mörkaste årstid.

Vid årsskiftet tar Solvalla åter över restaurangverksamheten i egen regi. Redan första tävlingsdagen 1 januari 2025 smyger verksamheten igång, men den stora premiären för Solvallas nya restauranger sker på tävlingsdagen 8 februari med topptrav och V75®.

Och idag, torsdag, öppnar webbshoppen på solvalla.se där det går att köpa biljetter samt boka restaurangplatser för alla tävlingsdagar under första kvartalet 2025.
Solvallas Evenemang & Restaurangchef Malin Karlsson har höga ambitioner.

– Det kommer att bli förändringar, vi ska prova oss fram med nya koncept i form av paketering av mat, dryck och upplevelser, som vi har sett är väldigt uppskattat. Menyerna kommer att skapas så att det finns något för alla smaker och plånböcker, säger Malin Karlsson.

Erbjudandet från Solvalla är ett begränsat antal restaurangplatser både lördag 8 februari och lördag 29 mars då det körs STL-finaler, Margaretas Tidiga Unghästserie och V75®. Det här är två av vinterns höjdare på Solvalla!

Solvalla provar nya matkoncept och har lagt ribban högt, men sänker priset om du bokar båda dagarna på Solvalla.se för endast 625 kronor i Bistron och 895 kronor i Kongressen!

De 200 första som bokar får tillgång till erbjudandet.

– Jag hoppas att många tar chansen att få uppleva en unik atmosfär, kittlande spänning, god mat och travsport av absolut högsta klass, säger Malin Karlsson.


Andra nyheter