wrapper

bistron

Bistron

Bistron erbjuder en magnifik utsikt över travbanan. Här är det självservering med ett bistroutbud på kvällarna samt bar och café. Här finns även en restaurangdel utan utsikt där det är fri sittning.

Bistron är öppen för lunchservering varje vardag. Vällagad mat, fräscha och goda sallader och grönasker. Måndag-Torsdag kl 11.00-13.30 95:- inkl. smör, bröd, måltidsdryck & kaffe. Fredagslunch med mys kl 11.00-14.00 110:- Varmt Välkomna!

meny light1 boka light1 lunch bistro knapp

Få menyn varje vecka på e-post

 Läs mer 

kongress

Kongressens à la carte Matsal

Här kan du njuta av en förstklassig middag i samband med tävlingarna. Restaurangen är byggd i etager och ligger i slutet av upploppet. Här serveras allt från vällagad svensk husmanskost till exklusiva rätter. Rätterna byts från tävlingsdag till tävlingsdag. Boka Bord!

boka light1

Menyer v86 meny v75 meny Dryck   

Läs mer

sportbar

Sportbar Ströget

Ströget är Solvallas stora samlingsplats och sportbar. Ströget har öppet alla travdagar och erbjuder café, bar, grill och härlig stämning! Här är det dessutom fri sittning, vid väder även utomhus. Missa inte våra unika uppsnack med tips och aktuella gäster inför större tävlingar så som V86 och V75.

 meny light1

Läs mer 

fest

Fest- och Konferensvåningen

Högst upp i vår huvudbyggnad, med vy över hela banan, finns Solvallas Fest- och Konferensvåning. Här finns alla möjligheter till både stora och små konferenser, liksom fester av alla slag, i samband med trav men även övriga dagar. Menyn på Festvåningen varier efter säsong och tillgång. Hyr gärna en egen loge och välj fritt mellan allt från enklare tilltugg till skaldjursplatå. Se menyförslag på 2- 3 rätters, två  stora bufféer, en bordsbuffé och utbudet av tilltugg.

boka  meny light1  v75 meny

Läs mer 

vallakrog

Valla Krog

Belägen ovanför E-läktaren och öppet främst under V75-tävlingar som körs på lördagar. Vår andra stora matsal, även den byggd i etager. Här sitter du mitt på upploppsrakan, erbjuds förstklassig mat och har perfekt utsikt. Valla Krog lämpar sig utmärkt för sällskap från 6 personer och uppåt.  

boka light1

meny light1 v75 meny Dryck

Läs mer

theonion

The Onion

På Solvallas stallbacke kan man gå till The Onion och äta lunch varje måndag-fredag. Lunchen kostar 90:- och består av en buffé av husmanskost och några wokade rätter. Serveringen har även öppet under travdagar.

meny light1   

Läs mer

pershing

Pershing

Pershing serverar husmanskost och fastfood. Serveringen har ett antal sittplatser inomhus och under fina dagar och kvällar är det perfekt att sitta på utomhus och känna doften från utegrillen.

Pershing har primärt öppet V75-dagar, onsdagar och på fredagar under den varma perioden av året.

Läs mer

v75 meny

Solvalla

Besök Solvalla | Vi förmedlar puls, upplevelser och engagemang. Det är dessutom en arena under ständig utveckling.

Solvalla är Nordens största travarena och rymmer 35 000- 40 000 personer.

Vad tycker du?

BPU banner liten uppdaterad mars 2016

Kontakta oss

Växel: 08-635 90 00

E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning:
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

 
 

Vi värdesätter dina åsikter!

Vill du hjälpa oss genom att svara på några frågor?